Wednesday
23 August

KITCHEN BLUES:
We are very proud of our new completed project!

The client wanted to expand his house on the garden side to obtain a larger living kitchen and in this way strengthen the connection between the living space and the garden. At the back of the existing house was a veranda that was used as a storage and laundry room. This formed visually and physically a heavy barrier between the living space, the kitchen and the garden.
The veranda was completely demolished and replaced by a light, spacious extension with a canopy. To minimize the impact on the existing home, the existing structure was retained. This building logic and structure remains clearly present: the rear fa├žade and the low concrete crossbeam, are fully integrated and kept visible in the new interior design.

#extension #thisisantwerp #colorfuldesign #colourfulinteriors #belgianarchitecture #vivaarchitecture
#uitbouw #aanbouw #uitbreiding #renovation #rijhuis