Tuesday
23 April

STAIRWAY TO HEAVEN:

The central staircase of the house acts as a revolving hub, seamlessly connecting various functions to fulfill the client's need for a flexible circulation plan. Each space can be accessed in a unique manner, enhancing the versatility of the layout.

Voids and expansive windows contribute to the permeability of the spaces, allowing ample daylight to flood into the home and creating a sense of openness.

Outside, the champagne-colored window profiles and concrete bricks find their reflection indoors, ensuring a seamless color and material palette. The pale concrete flooring harmonizes effortlessly with both the bricks and the anodized interior joinery, creating a harmonious aesthetic throughout.

­čôŞ @nick_cannaerts_photography

#cltbouw #houtbouw #massiefhoutbouw #cltconstruction #champagnecolor #windowframe #bigwindows #voids #concretefloor #archdaily #hillhouse #belgianarchitecture #belgianarchitects #antwerparchitects #vivaarchitecture