VIVA verhuist

Naar de kaaien!

Archi­tectuur Interieur­ontwerp Master­­planning

Het nieuwe werken - NWOW City life

Na meer dan 8 jaar in de stationsbuurt, met een duurzame groei van onze professionele activiteiten, zijn we bijzonder enthousiast om te verhuizen naar een ruimer kantoor in het centrum van Antwerpen.

Gelegen aan de rand van de historische binnenstad én in het centrale gedeelte van de kaaien dat een creatief en innovatief karakter krijgt.

Op 250 meter van het Schoon Verdiep aan de Ernest Van Dijckkaai nemen onze architecten en interieurvormgevers hun intrek in een karakteristiek pand. Het nieuwe kantoor, met onze kenmerkende sierlijke eenvoud en huiselijke sfeer, heeft extra ruimte om in de toekomst zélf Het nieuwe Werken (NWOW) verder te onderzoeken en te ontwikkelen.

Vanaf oktober bent u welkom in onze nieuwe coronaproof stek voor alle lopende besprekingen of gewoon voor een goed gesprek over uw project ideeën bij een kop koffie.

Door de omschakeling van onze telecom en netwerk infrastructuur naar de nieuwe locatie zijn we op maandag 28 september tijdelijk niet bereikbaar via de vaste lijn.

NIEUW ADRES

VIVA ARCHITECTURE
Ernest Van Dijckkaai 22-23
2000 Antwerpen

+32 3 689 38 83
studio@viva-architecture.com

Om ons team te versterken zijn we nog op zoek naar een architect (m/v) op de nieuwe locatie. Heb je interesse of ken je een geschikte kandidaat? Neem dan zeker eens een kijkje op onze jobs pagina.

Meer nieuws