We creëren
leuke plekken
met en voor
leuke mensen

Uitdagende architectuur,
duurzame houtbouw (CLT)
en interieurs met kleur.
We love it!

Meer over VIVA

Projecten in de kijker

Recente berichten

WATA AWARD:

maandag
28 november

WATA AWARD:
A few weeks ago, Sylvie was a member of the jury for the Wata Awards (World Architecture Award). It rewards the finest recent projects in terms of the architectural quality of the implementation of SAPA and TECHNAL products. 🙌

The jury members, from all over the world (Egypt, France, UK, Spain,...), gathered in Dubai, to choose the winners.
The winners for the awards were divided into different subcategories: Living, Studying, Restoring, Working, Skyscraper, Enjoying and Sustainability Award!

The final awards ceremony took place at the Eiffel Tower restaurant. 🥐🍷
Watch Sylvie shine on the aftermovie! Full aftermovie can be found in this link:
https://www.youtube.com/watch?v=ALeYoCLW0l4 

#sapa #imaginewata #technal #architecture #creativity #celebration #wata2022 #wataaward #vivaarchitecture

REVISTA:

vrijdag
25 november

REVISTA:
For the materialization of the coffee bar Revista, the existing materials and branding are taken into account. The large amount of wood used in the current interior is reflected in the oak of the bar and the shelves. As an accent, the bar counter is covered in its entirety with shiny Moroccan tiles. The color of the tiles is coordinated with the branding of the establishment, which consists mainly of pink and terracotta tones. The bar and kitchen is held neutral to allow the wood and tiles to speak more strongly.

📸@koenbroos.photography

#antwerpbarista #thisisantwerp #localbusiness #vivaarchitecture #breakfastinantwerp #antwerpcocktailbar #revista_antwerpen #antwerphotspot #antwerparchitects #antwerpcoffeebar

REVISTA:

dinsdag
22 november

REVISTA:
The cozy atmosphere of the daytime coffee bar. 🥰🥐☕️

In this photo you can clearly see the new dynamics brought by the new bar furniture. The bar and the wall shelf are arranged in the same angled line through the space. Working with round, organic shapes softens and reduces the impact the bar has in the space and on circulation. The rounded corners allow for a more flexible flow of staff and customers.

#antwerpbarista #thisisantwerp #localbusiness #vivaarchitecture #breakfastinantwerp #antwerpcocktailbar #revista_antwerpen #antwerphotspot #antwerparchitects #antwerpcoffeebar